Hubert 2022

11.02.2023 10:50
LIŠČÍ OCAS BYL ULOVEN
V sobotu 5.11.2022 uspořádal Jezdecký klub Zooparku Chomutov tradiční ukončení uplynulé sezóny. Jezdci z domácí stáje se sešli spolu s jezdci z přilehlých stájích v areálu Skanzenu ke slavnostnímu nástupu, kde byla jako každý rok přečtena modlitba koně, o což se postarala děvčátka z pony klubu, dále byl představen master a liška. Posléze se jezdci rozdělili do dvou lotů.
První lot se vydal na slavnostní vyjížďku plnou přírodních skoků směr Šerchov a Hradečná, zakončenou samotným lovem nazývaným Halali, který proběhl na louce nad Březencem. Liška byla nakonec úspěšně ulovena Natálkou Sojkovou na fjordském valachu Matyášovi.
Druhý lot byl složen z nejzkušenějších maličkých jezdců na ponících spolu s masterem na shirské klisně. Dále byla skupina doplněna o fjordského valacha. Toto družstvo absolvovalo vyjížďku v areálu Skanzenu, i zde si jezdci skočili pár přírodních skoků. Tento hon byl zakončen dostihem, který vyhrála Péťa Pavlíčková na poničce Olivii.
Děkujeme všem zúčastněným, že spolu s námi oslavili konec uplynulé sezóny. Dále velice děkujeme městu Chomutov a Zooparku Chomutov za podporu během celé sezóny.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Všechny rea
 
 

 

—————

Zpět