ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI SE STALO TRADICÍ

20.09.2021 11:17
 
V sobotu 11. září 2021 pořádal Jezdecký klub Zooparku Chomutov pro své členy akci s názvem Rozloučení s prázdninami, která se díky své oblíbenosti stala již tradicí. Děti se s prázdninami rozloučili formou závodů.
Připraveny byly dvě disciplíny, v nichž poměřili jezdci své síly, a to jízda zručnosti a parkur. Aby byly výsledky spravedlivé, byly soutěže ještě rozděleny dle obtížnosti pro malé a začínající děti na ponících, a pro starší pokročilé jezdce na větších koních.
Velká gratulace patří Lucce Šemberové v sedle fjordského valacha Verdiho, která předvedla krásný parkur, přestože je Verdi paličák a na několika předchozích parkurech Lucku hodně potrápil.
Sobotní závodní den měl být ukončen opékáním buřtů, ale protože počasí tomuto plánu nepřálo, byl zvolen plán B a děti si pochutnaly na párcích v rohlíku.
Děkujeme všem, kteří se na přípravě akce a následném dění podíleli. Poděkování patří také Městu Chomutov, Zooparku Chomutov a ostatním sponzorům, díky nimž se mohla tato akce uskutečnit.

 

—————

Zpět