ŠTĚSTÍ SE DOMÁCÍHO VOLTIŽNÍHO TÝMU STÁLE DRŽÍ

15.08.2020 07:12
Přesně v polovině srpna, tedy 15. 8., se ve Frenštátě pod Radhoštěm uskutečnily voltižní závody, kterých se zúčastnili cvičenci ze všech koutů České republiky, a navíc sem přijelo předvést své výkony i mnoho cvičenců ze Slovenska.
Přestože byla konkurence opravdu veliká, vybojoval si voltižní tým JK ZOO Chomutov spoustu krásných umístění. V kategorii „děti“ získala 1. místo Sára Hauserová a 2. místo obsadil Jiří Hojka. Oba navíc získali velký bodový náskok před ostatními závodníky. K celkovému výbornému ohodnocení jim velice pomohlo také vysoké ohodnocení koně.
V kategorii „jednotlivci – junior A“ reprezentovala klub Pavla Klicperová, která svým výkonem dosáhla na 6. místo mezi českými cvičenkami. Pavla zároveň soutěžila i v kategorii „dvojice“, ve které si se svou sparing partnerkou Štěpánkou Dvořákovou zajela pro krásné 3. místo. Děvčata zároveň obsadila 1. příčku mezi českými dvojicemi.
Celý tým závodil na koni Clausewitz pod vedením lonžerky Moniky Panské. Děkujeme tímto celému voltižnímu týmu za vzornou reprezentaci klubu a těšíme se na další úspěchy.
 

 

—————

Zpět