Jezdecké hry Most 2019

08.02.2020 14:31

DĚVČATA REPREZENTOVALA KLUB V MOSTĚ
Dne 21.4. se na hipodromu v Mostě uskutečnily pravidelné Jezdecké hry, kterých se každý rok zúčastňují i členové Jezdeckého klubu ZOO Chomutov.
Letos bylo zastoupení našich jezdkyň opravdu veliké. V jízdě zručnosti spolu poměřily své síly z řad poníkářů Julinka Čaprndová, Nelinka Tenková, Péťa Pavlíčková, Eliška Saloňová a Maruška Benešová, a z řad starších jezdkyň Lucka Šemberová a Evička Bobysudová. Všechna děvčata byla velice šikovná.
V křížkovém parkuru si poté zasoutěžily Viky Šimková, Emička Tučková, Nina Krobová na ponících a krásný parkur předvedla i Lucka Šemberová na fjordské klisně Montaně.
Další soutěží, ve které zazněla jména našich členek, byl parkur do 60 cm. Zde klub reprezentovaly Míša Šádová a Eva Bobysudová.
Poslední soutěží byl parkur do 70 cm, kterého se zúčastnila Míša Šádová, která spolu s koněm Nicolasem vyhrála cenu za styl.
Děkujeme všem soutěžícím za vzornou reprezentaci klubu a velké poděkování patří Městu Chomutovu, díky jehož podpoře se naši členové mohou účastnit takovýchto akcí.

—————

Zpět